OBS! Grundet internt kursus holder vi lukket fredag d. 19. april fra kl. 9.00 og resten af dagen i Hvidovre. Frederiksværk lukket hele dagen.

Fredag d. 1. marts fra 11-13 holder vi reception i forbindelse med vores 10 års jubilæum

Husqvarna

Med mere end 330 års nytænkning og passion leverer Husqvarna skov-, park- og haveprodukter til fagfolk. Vi lader høj ydeevne møde brugervenlighed og sikkerhed, hvilket gør dig klar til at løse opgaven effektivt. Husqvarna tilbyder et bredt og voksende udvalg af produkter og tilbehør, herunder alt fra motorsave og kapmaskiner til robotplæneklippere.

Husqvarna Automower

Vi har gennem de sidste 4 år specialiseret os i at sælge og reparere Husqvarnas robotplæneklippere, Automower.

Vores professionelle monteringer har givet os et ry for at efterlade en stabil og perfekt installation. Hvis du er nysgerrig på om det kan lade sig gøre med en robot i din have på du endelig ringe til os for en uforpligtende snak og et tilbud.

Efterfølgende er vores serviceteam altid klar til at hjælpe hvis uheldet skulle være ude.

Gå fra estimater til indsigt – og oplev din virksomhed trives

Hvad hvis du kunne få en status over dine maskiner ved et enkelt tryk med fingeren? Hvad hvis du altid kunne være proaktiv, altid et skridt foran konkurrenterne? Der er netop, hvad Husqvarna Fleet Services kan bruges til. Det giver dig den viden, du behøver for at træffe de bedste og mest rentable valg for din virksomhed. 

Det fleksible værktøj er designet til at kunne tilpasses dine forretningsbehov. Du kan nøjes med at overvåge dine maskiner, eller få den viden, du skal bruge til at forbedre dine medarbejderes arbejdsforhold og effektivitet.

Ingen kompromiser – kvalitet i alle detaljer af dit udstyr

Alt vores beskyttelsestøj og reservedele er originale produkter fra Husqvarna. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og ydelsen.

Når du køber et produkt fra vores store udvalg af reservedele & tilbehør, kan du regne med den bedst mulige holdbarhed og beskyttelse, og du kan fortsætte med at arbejde trygt og med maksimal effektivitet – under alle forhold.

Book en demo i dag!