Vores afdeling i Hvidovre holder lukket d. 10. maj

Service

Kun tilfredse kunder

Holmens Maskinservice er kendt for sin gode service og tilfredse kunder. Vi gør en dyd ud af at give kunderne den bedst mulige oplevelse! Hver DAG! – Vi samler på tilfredse kunder!

Vi tilbyder alle former for reparation og service på Have/Park og entreprenør materiel. Lige fra motorsave og batteriprodukter til fejemaskiner og minigravere. Intet er for småt og intet for stort.

Du er velkommen som kunde, hvad end du hedder Hansen, Jørgensen eller Svenningsen.

Specielle løsninger

Vores Smedeafdeling er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle specielle ønsker til din maskine, hvad enten det er et specielbygget anhængertræk eller forstærkning af din fejemaskine. Vores dygtige smede sikrer dig et stærk og holdbart resultat

 

Reservedele og priser

Vi er lagerførende af de gængse reservedele til de produkter vi forhandler. Yderligere er vores leverandører gode til at levere det vi mangler hurtigt og effektivt så du er hurtigt kørende. Vi ved at nedetid er spildt tid.

Vi udfører alt i mekanisk arbejde på din maskine. 

El-arbejde og fejlfinding klarer vi også.

Vores timepris på værkstedet er 796,- ex. moms. + hjælpematerialer

 

Vintervagt

Vi er klar til at hjælpe dig hele vinteren hvis du skulle få brug for hjælp udenfor åbningstid. Fra 1 november til 20. marts er vi klar på at hjælpe dig hele døgnet. Du ringer blot på vores hovednummer og taster dig igennem menuen.

Udkald koster 1592,- ex moms, + 1592,- per påbegyndt time, fra afgang fra værkstedet i Hvidovre indtil vi er tilbage.